La jornada a Tercera Divisió deixa una festa de gols al camp de l’Olot i la celebració de l’Europa i el Cornellà

carlos_ueolot

carlos_ueolotLa jornada a Tercera Divisió ha deixat diverses curiositats. A la recta final de la temporada les emocions comencen a ser molt vives; és el cas d’equips com l’Europa o el Cornellà que aquest cap de setmana s’han guanyat la participació al play off d’ascens a Segona B. Però també a l’estadi municipal d’Olot s’ha viscut una festa, en aquest cas de gols.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El de Carlos Martínez és el cinquè triplet que s’anota aquest curs a Tercera i el segon que marca el davanter de l’Olot, que ja va endur-se la pilota al duel contra la Pobla, al desembre. El màxim golejador de Tercera suma 24 gols, igualant el millor registre dels últims 7 anys, compartit amb Micky Albert, del Girona, i Joel, del Gavà, el 2007; i amb Sergio Cirio, amb el Prat el 2010. Les imatges de celebracions de play-off han estat de les més destacades de la jornada. Festa a la gespa del Nou Sardenya, amb manteig al capità Àlex Delmàs inclòs. El Cornellà certificava la fase d’ascens al camp del Muntanyesa, amb el millor registre de punts de l’equip a Tercera. Els barcelonins demanaven fora de joc de Jose, que toca la pilota abans que entri. La repetició no acaba d’aclarir-ho.

Cara i creu per a Sergi Moreno, del Figueres, a Can Peixauet. Obria el marcador sense estar en fora de joc, com demanaven inicialment els colomencs… però marxava del camp lesionat, al minut 85. Grama i Rapitenca veien trencada una ratxa de 8 mesos, des de l’agost, sense perdre a casa. El Castelldefels assaltava Sant Carles de la Ràpita amb un detall de classe d’Antonio Gómez Roldán. Túnel per desfer-se del defensa, assistència, i gol de Gilberto. Albert Cervantes va ser l’home més incisiu al triomf del Gavà contra el Terrassa. Es va oferir, va centrar, va assistir, va xutar i va marcar l’u a zero. El partit es resolia amb gol sobre la botzina. Tant, que la celebració gavanenca coincidia amb el xiulet final. A Vilassar de Mar Manel Sala allargava el seu idil·li amb el gol. El davanter del Manlleu suma 13 dianes, i n’ha marcat SET a les últimes deu jornades. A l’apartat de millors aturades, capítol per a Albert Quintanas, ‘Quinti’, del Santboià, a xut de falta de Molina, del Rubí puny providencial de Marc Ramírez, del Castelldefels, davant el vendaval de la Rapitenca amb superioritat numèrica i nou recital de Dani Barragán, del Manlleu, avortant diverses opcions del Vilassar per igualar el partit al Xevi Ramon.