L’episodi de pluja deixa 55 litres per metre quadrat a Olot

riu_fluvia_olot2

riu_fluvia_olot2Després de tres dies de pluja intensa avui finalment ha sortit el sol. Des de divendres a la nit i fins avui la precipitació intensa ha estat la protagonista i això ha deixat registres importants de pluviometria en pràcticament tots els municipis de la Garrotxa. A Olot, per exemple, només ahir es van recollir 25 litres per metre quadrat. Sumats a les dades d’aquest cap de setmana, suma un total de 55 litres.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

I aquesta mateixa quantitat la podem traslladar a la Vall d’en Bas, la Vall de Bianya o Sant Aniol de Finestres, que han superat els 60 litres. Tota aquesta aigua que ha caigut ha set molt benvinguda i els rius i rieres de la comarca baixen plens. Aquesta imatge és del Fluvià, el seu pas per Olot. S’hi pot veure el to marronós de l’aigua, provocat per aquesta intensitat pluviomètrica.

Deixa un comentari