Per primera vegada una càmera fixa captura el temps d’Olot durant set dies perquè es pugui veure en dos minuts

time_lapse

time_lapseLa bellesa del paisatge de la Garrotxa és un dels principals atractius de la comarca. Les imatges que ofereix, sobretot ara a la primavera són espectaculars. Per primera vegada s’ha gravat una seqüència de vídeo llarga d’Olot perquè pugui ser reproduïda amb pocs segons. Això és gràcies a la col·laboració amb Meteolot.com. La càmera amb la que habitualment fem l’avanç del temps a Les Notícies, situada a la falda del volcà Montsacopa, ha capturat una imatge cada deu segons i durant tota la setmana passada. Amb menys de dos minuts veuran els canvis meteorològics que s’han produït en set dies. Estiguin atents, avui publicarem el vídeo.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Deixa un comentari