Els ‘Dignataris i dignatàries’ es manifesten a la façana de l’Hospici d’Olot

dignataris2

dignataris2A Olot la reivindicació del primer de maig es va manifestar a través d’una mostra que no deixa a ningú indiferent. Es diu ‘Dignataris i Dignatàries’. El comunicador social Dani Lagarto Fernández començava així la seva intervenció per inaugurar una mostra que recull les conseqüències de la crisi econòmica. Dignataris i Dignatàries no és una exposició normal, perquè no l’ha creada un artista. És la imatge del carrer, és la realitat en la qual es troben milers de persones a Espanya. En Dani, juntament amb la Laia Canosa, han fet un seguiment de persones afectades per la crisi.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’Hospici va quedar ple de Dignataris i Dignatàries, no només d’aquells que han participat en el projecte. Hi havia una representació de totes aquelles persones que la crisi els ha afectat, sigui amb més o menys intensitat. Professors, sanitaris, funcionaris i també polítics, que segurament van prendre bona nota. És una mostra que no es trobarà en una exposició tancada, sinó a l’aire lliure. La mostra es pot veure a través de fotografies penjades a la façana de l’Hospici on els dignataris i dignatàries expressen la seva pròpia reivindicació.

Deixa un comentari