Maria del Mar Bonet homenatja Rosselló-Pòrcel a Olot

mmar_bonet_olot

mmar_bonet_olotUn dels plats forts del primer de maig de la ciutat d’Olot era el concert de la cantant mallorquina Maria del Mar Bonet. L’espectacle va tenir lloc a la sala el Torín, davant 450 persones.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

 

Bonet va presentar el seu darrer treball, ‘Fira Encesa’, on totes les cançons sorgeixen a partir de textos del poeta mallorquí Bartomeu Rosselló-Pòrcel. Precisament, aquest poeta és un dels autors inclosos en el cicle ‘Olot, temps de paraules’, ja que enguany es compleix el centenari del seu naixement. El concert de Maria del Mar Bonet havia de clausurar el cicle literari, però no serà així perquè el proper 16 de maig tindrà lloc la conferència ajornada de Biel Mesquida sobre el mateix Rosselló-Pòrcel.

 

Deixa un comentari