El CPA Olot es proclama campió d’Europa de patinatge artístic en grups de show gran

cpa_olot_modena

cpa_olot_modenaEl CPA Olot s’ha proclamat campió d’Europa de patinatge artístic en grup de show gran amb el ball ‘No hi ha res impossible’, al campionat que s’ha celebrat aquest divendres a la nit a Mòdena, a Itàlia. Les patinadores olotines han aconseguit, a més, una puntuació excel·lent del jurat (10, 9.9, 9.7, 9.7, 9.7, 9.6 i 9.8 pel que fa a tècnica i una puntuació de 10, 10, 9.8, 10, 10, 9.9 i 10 per la coreografia i originalitat del ball). En segon lloc s’ha classificat el Cristal Skating Team italià i el tercer ha estat pel Reus Deportiu. Amb aquesta nova victòria el club olotí aconsegueix, una altre vegada, el bitllet que les podria portar directament al campionat del món. El dubte està en si el club podrà fer front o no a la despesa que suposa el viatge. 

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Les patinadores olotines han tornat a fer història. Aquesta vegada la localitat italiana de Mòdena ha estat l’escenari on el CPA Olot ha aconseguit un nou triomf. Les olotines, entrenades pel brillant Ricard Planiol, han estat les últimes en sortir a la pista, en concret al desè lloc. Però la pressió que això representa no ha afectat per res a l’estat d’ànim ni tampoc ha alterat els nervis. El ball ‘No hi ha res impossible’ ha entusiasmat al jurat, que l’ha premiat amb un total de sis excel·lents, que s’han traduït en deus. D’aquesta manera el CPA Olot ha superat als grups italians i el dos grups catalans, el Reus i el Masnou. Les principals rivals no han puntuat suficientment.

Aquest és el vuitè or de les patinadores olotines, aconseguits amb els balls ‘Arrels, ‘Llibertat’, ‘Instint animal’, ‘Molt fràgi’, Diferent’, ‘Seducció’, Pas obert’ i ‘No hi ha res impossible’, el d’aquest 2013. A més, el palmarès del grup de show gran també compte amb la plata aconseguida amb el ball ‘Superstició’ i un bronze, amb ‘Alter ego’. 

 

Deixa un comentari