L’Esbart Olot dansa les versions de la Greda Street Band sobre les cançons tradicionals d’Olot

esbart_olot_daqui

esbart_olot_daquiLa dansa tradicional catalana va ser la gran protagonista del Teatre Principal durant el cap de setmana; i és que l’Esbart Olot va presentar els seus nous espectacles per a aquesta temporada. Es tracta de ‘Juguem?’, dels grups petits, i ‘D’aquí i d’allà’, del cos de dansa de l’Esbart. En aquest darrer espectacle, l’entitat ha creat dues coreografies basades en les versions que ha fet la Greda Street Band de cançons tradicionals d’Olot com el Mamimé o el Carrer de Pi i Margall. 

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La dansa tradicional de l’Esbart Olot es renova. Així ho va poder comprovar el públic assistent a l’estrena de l’espectacle ‘D’aquí i d’allà’, una recopilació de danses d’arrel tradicional però que també inclou algunes creacions més contemporànies. Dins aquest últim apartat, destaquen les coreografies de les versions del Mamimé i el Carrer de Pi i Margall, dues cançons tradicionals d’Olot renovades amb la música de la Greda Street Band, i que ara l’esbart hi ha posat la dansa.

El dia següent, diumenge, l’escola de dansa va mostrar els balls d’aquest 2013 amb ‘Juguem?’, on els més petits de l’Esbart Olot participen en una partida on, a cop de dau, descobreixen les danses típiques de cada indret del país.