L’olotina Laia Castro aconsegueix el subcampionat d’Europa de clubs amb el Girona CH

Laia_Subcampiona_Europa_Girona

Laia_Subcampiona_Europa_GironaLa jugadora d’hoquei patins, Laia Castro, formada al CPH Olot i actualment entrenadora, ha aconseguit el subcampionat d’Europa de clubs. Castro juga actualment amb el Girona CH i aquest passat cap de setmana ha estat una de les jugadores destacades que ha portat el conjunt gironí a assolir aquesta fita. 

D’altra banda, l’equip de primera catalana del CPH Olot ha aconseguit una victòria molt important davant del GEiEG (4-3). Els gironins van just per davant de l’Olot, a la tercera posició i que aspira a pujar de categoria. No va ser un gran partit. Els dos conjunts van posar per davant la defensa a l’atac i els gols van arribar de xuts llunyants i sense gaires jugades de mèrit. L’Olot s’avançava al marcador gràcies a una diana de Gerard, després de desviar un xut de lluny. Abans del descans, però, el Girona aconseguia l’empat.

A la represa els visitants es van tornar a avançar 1-2, i sense gairebé un moment de respir, tot seguit Maties empatava. A nou minuts pel finals el de GEiEG s’avançava al marcador (2-3) i a partir d’aqui el partit va canviar, amb un Olot llençat a buscar la victòria. Així, Miki aconseguia l’empat a falta de tres minuts pel final. Però els olotins no en van tenir prou i van disposar de bones oportunitats per aconseguir el gol de la victòria. I l’esforç va tenir recompensa, tot i que fins al final. En l’últim segon Prat va rematar amb encert un nova bona jugada olotina anotant així una victòria molt important.