Els Xerrics celebren l’11è aniversari del seu bateig oficial

xerrics_bateig

xerrics_bateigEls Xerrics van celebrar dissabte l’onzè aniversari del seu bateig oficial, que és com s’anomena el moment en el qual una colla castellera estrena la seva camisa. Ho van fer a la plaça Rector Ferrer d’Olot, amb una diada on van ser acompanyats pels Nyerros de la Plana, una de les colles castelleres d’Osona.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

 

Els Xerrics són la colla castellera d’Olot, i en reconeixem un quan distingim la seva camisa grana. Aquesta indumentària la van estrenar onze anys enrere, en el que va ser el seu bateig oficial com a colla castellera. Des de llavors, els Xerrics han anat celebrant any rere any aquesta efemèride, i la festa d’aquest 2013 va tenir lloc el passat dissabte, a la plaça Rector Ferrer d’Olot. Ho van recordar fent allò pel qual se’ls coneix: els castells. A la diada castellera els Xerrics van ser acompanyats pels Nyerros de la Plana d’Osona, i les dues colles van fer una bona actuació tot i ser a l’inici de la temporada; per tant, ambdues tenen molt marge de progressió. El temps inestable, que va descarregar algunes gotes per moments, no va impedir que es gaudís d’una bona jornada, que els Xerrics van completar amb un tres de sis amb agulla, la torre de sis i un quatre de sis, amb un pilar de cinc per posar punt i final a la diada del bateig.

Deixa un comentari