Dissabte se celebra la Marató de Massatge d’Integra a l’Hospital Sant Jaume d’Olot

marato_massatge_1063

marato_massatge_1063Demà se celebra la Setena Marató de Massatge d’Integra, antigament conegut com el Patronat Joan Sellas Cardelús. Es farà a la zona de consultes externes de l’Hospital Sant Jaume d’Olot, de les 10 del matí a les 8 del vespre i els diners recollits aniran destinats a finançar l’activitat d’hipoterèpia i esport adaptat amb cavalls als usuaris d’Integra.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta A la marató participen una 30 de persones, entre fisioterapeutes i voluntaris. Aquest any, Integra ha adquirit un cavall en propietat. Els fons de la marató d’enguany ajudaran a adaptar l’entorn d’aquest animal que romandrà de forma permanent a les instal·lacions d’Integra.