El músic Roger Usart presenta el seu primer disc en solitari a Olot

roger_usart

roger_usartOlot serà la segona parada del músic osonenc Roger Usart, que ha escollit la capital de la Garrotxa per presentar al públic ‘Cage without a bird’, el seu primer treball en solitari. Una proposta sorprenent que s’inspira en la música folk nord-americana i grans clàssics com Johnny Cash o Creedence. Després d’un primer concert de presentació a Manlleu, Usart actuarà aquesta nit a l’Ateneu Central d’Olot.

 

Roger Usart va iniciar-se molt jove en el món de la música i té una llarga trajectòria en bandes com ‘La fellatio de Cupido’ i ‘Miyagui’. ‘Cage without a bird’ –gàbia sense ocell- és el seu primer projecte en solitari; un disc que beu de la música folk nord-americana i dels grans clàssics que escoltava quan era petit. El primer single del cantautor osonenc es diu ‘Different Ways’ i s’inspira una cançó que va compondre que per una obra de teatre de l’escola on treballa de mestre. Aquest i molts altres temes sonaran en directe aquesta nit l’Ateneu Central, a partir de les deu, en el segon concert de la gira d’Usart que, a més, serà el primer en petit format: violoncel, guitarra i veu.

Deixa un comentari