L’alcalde d’Olot es reuneix a Madrid per demanar finançament per a les reformes dels camps de futbol del Morrot

camps_morrot

camps_morrotL’alcalde d’Olot Josep Maria Corominas va anar a reunir-se, en la seva estada a Madrid, amb membres del Consejo Superior de Deportes (CSD), acompanyat de la regidora del Partit Popular Júlia Sala. La intenció de Corominas era aconseguir que l’organisme esportiu els concedís ajudes econòmiques per a dos projectes de la capital garrotxina.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Per una banda, es va demanar finançament per tal de poder sufragar el nou camp de gespa artificial del barri de Sant Roc. L’altra ajuda que es va demanar és per poder completar la zona esportiva del Morrot, un finançament que facilitaria la construcció de nous vestidors i la instal·lació de dos nous camps de gespa artificial. El consistori espera que les obres puguin començar en pocs mesos.