L’Associació de Comerciants d’Olot inicia al Firal la campanya ‘Pintem la guardiola per Càritas’

ACO_campanya_2031

ACO_campanya_2031L’Associació de comerciants d’Olot, conjuntament amb Càritas Garrotxa i la Escola Municipal d’Expressió d’Olot, conviden a la ciutadania a participar a la campanya ‘Pintem la guardiola per Càritas’. Aquesta campanya té com a objectiu principal la recol·lecta de fons destinats 100% als col·lectius desfavorits que cada vegada més, atén Caritas Garrotxa. Els comerços de la ciutat es comprometen a tenir instal·lades 116 guardioles als seus establiments des de demà, que s’inicia la campanya fins el dissabte 8 de juny. El taller de pintura ‘Pintem la guardiola per Càritas’ tindrà lloc demà al Firal d’Olot, on els nens i nenes de la ciutat podran participar pintant les guardioles prèvia inscripció al correu electrònic de l’Associació de Comerciants, aco@garrotxa.com.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El taller tindrà una durada de dues hores aproximades i la activitat estarà acompanyada d’un inflable. El dissabte 8 de juny, al mateix firal, el jurat procedirà a la valoració de la millor guardiola premiant amb un lot de material de pintura al primer, segon i tercer classificat. Acte seguit, es procedirà a la trencada de les guardioles per iniciar el recompte de la recol·lecta amb els voluntaris de Caritas Garrotxa.