L’Orfeó Popular Olotí estrena aquest dissabte la comèdia ‘Toc Toc’

TOC_TOC_1450

TOC_TOC_1450Demà, a les 8 del vespre, Orfeó Teatre estrena la comèdia Toc Toc. Marta Puig dirigeix l’adaptació a Olot de la comèdia, de Laurent Baffie, que tants bons resultats està oferint als escenaris on es representa. És una comèdia fresca i divertida. Sis persones que pateixen un trastorn obsessiucompulsiu (TOC) es troben a la sala d’espera de la consulta d’un psiquiatra.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El doctor arriba amb molt de retard. Farts d’esperar, els pacients decidiran organitzar una teràpia de grup i trobar pel seu compte elremei als seus mals. Amb aquest plantejament, el show a la consulta està garantitzat. Toc Toc s’estrena demà, amb noves representacions els dies 12, 18 i 19 del mateix mes, sempre a les vuit de la tarda.