FANS celebra el desè aniversari de ‘Escala en Hi-Fi’

escala_hifi_fans

escala_hifi_fansLa gent de FANS, l’associació Fent Amics Nostàlgics dels Seixanta, organitzen aquest dissabte una nova edició de ‘Escala en Hi-Fi’, un dels actes més divertits de l’entitat i que aquest any arriba a la desena edició. Deu anys, doncs, que celebraran amb tots els honors. Aquesta iniciativa és una adaptació totalment lliure d’un programa que Televisió Espanyola va emetre durant els anys seixanta, quan el playback estava de moda. 

Durant l’espectacle s’han previst diverses actuacions musicals juntament amb sorpreses artístiques que aniaran apareixent a l’escenari. Després de sopar tothom qui ho desitgi podrà fer la seva particular actuació a l’escenari del menjador, que s’ha preparat exclusivament per a l’ocasió. L’actuació podrà ser en playback o karaoke i els temes són de lliure elecció. 

x