Localitzen en bon estat a tocar del Fluvià l’àvia desapareguda a Sant Joan les Fonts

ACN.- Els equips de recerca han localitzat aquest diumenge poc abans del migdia l’àvia de 84 anys, veïna de Sant Joan les Fonts, que estava desapareguda des d’ahir al vespre. Els Bombers han informat que s’ha trobat a la senyora a la zona de Les Tres Colades, vora del riu Fluvià, amb un fort cop a la cama. Per aquest motiu, la dona ha estat traslladada a l’Hospital d’Olot. En els treballs de rescat han participat efectius dels Mossos, Agents Rurals, set dotacions terrestres dels Bombers, un helicòpter, membres del GRAE i una unitat canina. La recerca va començar ahir al vespre quan els familiars van avisar que la senyora, que pateix alzheimer, no havia tornat a casa després de sortir a caminar.

Deixa un comentari