El CB Garrotxa certifica la permanència a Primera Catalana al guanyar a la pista del Lliçà (60-66)

cbgx_permanencia

cbgx_permanenciaEl Club Bàsquet Garrotxa ha evitat la promoció de descens a l’última jornada i s’assegura jugar la propera temporada a Primera Catalana. Ho va aconseguir dissabte passat, al guanyar a la pista del Lliçà d’Amunt per 60 a 66. Els homes de Xevi Sala, però, ja sabien abans de començar el partit que evitarien la promoció, gràcies a la derrota del Ripoll, l’únic equip que podia amenaçar la seva posició.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Aquesta notícia va fer que el Santjoanenc comencés el partit contra el Lliçà massa relaxat -amb un primer parcial on només van anotar quatre punts, i la diferència al descans ja arribava als deu punts-, però un canvi d’actitud a la segona part va permetre que els garrotxins donessin la volta al partit per acabar instaurant el 60 a 66 definitiu. Amb la victòria, el Club Bàsquet Garrotxa acaba la lliga de Primera Catalana a la desena posició, amb un balanç de 15 victòries i 15 derrotes. La permanència s’ha gestat sobretot en els darrers cinc partits, on han guanyat tots els enfrontaments.

Deixa un comentari