300 alumnes de primer d’ESO de la Garrotxa participen al programa Epsalut del Consell Comarcal

instis_169_3588

instis_169_3588El Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa ha posat en marxa unes xerrades informatives sobre temes de salut dirigides als joves de la comarca. S’anomenen Epsalut i s’adrecen als estudiants de 1r d’ESO dels centres de secundària de la Garrotxa i també el d’Amer. 300 alumnes participen d’aquest projecte, que neix aquest curs després de la demanda que, en aquest sentit, han fet els mateixos joves. I la resposta, està essent molt positiva.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Els alumnes de primer d’ESO de l’INS Bosc de la Coma d’Olot han participat aquet matí d’un dels tallers de l’Epsalut. Es tracta d’un treball de promoció de la salut orientat als estudiants de 1r d’ESO dels Instituts de la comarca, que ha posat en marxa el Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa. Cada sessió, d’una hora de durada, consisteix en una primera part de jocs de rol i, a continuació, els alumnes reflexionen dels temes de salut que s’han treballat a través del joc. Un total de 11 grups de primer d’ESO s’han interessat per l’EpSalut en el primer curs que s’ofereix com a recurs educatiu. Un total de 300 joves participaran dels jocs de rol i de les reflexions al voltant de diferents temes de salut.

 

Deixa un comentari