Sal Llémena retira el projecte de la planta de salmorres a Sant Aniol de Finestres

salmorres_2157

salmorres_2157L’empresa Sal Llémena ha retirat el projecte de construcció de la planta d’assecat de salmorres industrials a Sant Esteve de Llémena, que havia topat amb l’oposició dels veïns del municipi. Per tirar-la endavant, la promotora havia demanat a l’Ajuntament que requalifiqués uns terrenys rústics com a industrials, atès que es considerava una infraestructura d'”interès públic”. Ara, però, l’empresa ha enviat un escrit a l’Ajuntament on demana la retirada del projecte, de manera que el consistori ha arxivat l’expedient, fins i tot abans que es resolguessin les al·legacions.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Els motius per als quals l’empresa ha decidit fer marxa enrere no han transcendit ni tampoc apareixen en la documentació presentada al consistori. Segons ha explicat l’Ajuntament, es creu que és perquè l’empresa està buscant un nou indret o un nou sistema per eliminar aquests residus. Des de l’Ajuntament, encara no s’havien resolt les al·legacions presentades al projecte perquè encara no havia finalitzat el termini previst cap a mitjans d’aquest mes. Ara, però, l’expedient s’ha arxivat per aquesta petició de l’empresa. Les entitats que s’havien oposat al projecte han celebrat la seva retirada.