L’equip absolut de waterpolo del CN Olot cau contra el CN Mataró (9-14)

cno_absolut

cno_absolutEl CN Olot de waterpolo ha perdut aquest cap de setmana contra el CN Mataró B, el campió de la tercera divisió. Els barcelonins són un equip  molt jove però amb molta qualitat. L’Olot es va veuure superat pels del Maresme des del començament del partit per un joc molt correcte amb poques errades i una gran efectivitat. Segurament aquest va ser l’ingredient que va faltar als olotins. 

Les estadístiques no enganyen, els olotins van xutar 32 vegades, 22 de les quals entre els tres pals, i només van fer 9 gols, mentre que els mataronins van xutar 21 vegades, 15 d’aquestes entre els tres pals, i van fer 14 gols. Així doncs, l’efectivitat dels visitants va ser molt important. Aquestes són les principals xifres que defineixen el partit d’aquest cap de setmana. Tot i així els locals van fer un bon partit. 

Deixa un comentari