Els museus d’Olot registren un 29% més de visitants durant els primers mesos de 2013

museus

museusEls museus d’Olot reben més visitants. Aquesta conclusió s’extreu de les dades registrades pels mateixos museus, que han aconseguit un augment del 29% de visitants en els primers quatre mesos d’aquest 2013, en comparació amb el mateix període de l’any passat. Aquest increment s’atribueix a la programació conjunta que han fet els museus amb diferents entitats de la ciutat, i a les diferents fires que han tingut lloc a Olot i que han atret més gent a la capital garrotxina.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

 

Olot disposa de quatre museus públics: el Museu de la Garrotxa, el dels Sants, el Museu dels Volcans i Can Trincheria. En els darrers anys les sales han programat diverses activitats per tal d’atraure gent a les mostres, ja sigui de forma individual o amb diferents entitats de la ciutat. Aquest és un dels motius de l’increment de visitants que han registrat els museus de la capital garrotxina; l’altre és l’organització d’esdeveniments durant aquests darrers mesos, que han atret gent de fora la Garrotxa.

Pel que fa a l’any 2012, hi va haver un 20% més de visitants que l’any anterior; i la tendència es manté aquest 2013: durant els primers quatre mesos de l’any, hi ha hagut un 29% més de visitants en comparació amb el mateix període de l’any passat.

El que de moment no aconsegueixen els museus d’Olot és ser autosuficients en l’àmbit econòmic; un fet habitual en aquests equipaments culturals. La intenció en un futur és seguir la mateixa línia i convertir els museus en un atractiu més d’Olot de forma definitiva.

x