Demanen l’absolució del garrotxí Genís Martín pels fets ocorreguts durant la vaga general del març de 2012

genis_martin

genis_martinEl jove olotí Genís Martín, que pertany als col·lectius independentistes Arran i CUP, s’enfronta a una pena de 5 a 7 anys de presó i a 5.000 euros de multa pels incidents provocats a Barcelona durant la vaga general del 29 de març de 2012. Ara s’ha iniciat una campanya de suport a través de la CNT d’Olot i els col·lectius esmentats, demanant l’absolució de Martín per aquests incidents.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Argumenten que no hi ha cap prova que demostri els fets que se l’imputen, que són desordres públics, danys continuats en el mobiliari urbà i alteració de la via pública. A més, afirmen que no hi ha precedents de penes tant elevades per aquestes acusacions. Aquest dissabte 1 de juny s’inicien els actes de protesta, amb una manifestació davant l’Ajuntament d’Olot. Martín, que en el moment dels fets estudiava a Barcelona, va participar en el piquet informatiu que va tallar el carrer Entença de Barcelona durant la vaga general, i juntament amb cinc companys més serà jutjat el proper 14 de juny.

x