Només queden 150 parcel·les per participar al Cagaburro, l’original sorteig de l’Escola de Futbol Bosc de Tosca

cagaburro_2013

cagaburro_2013Els burros de Rucs i Someres ja estan a punt per saltar al camp. Serà el proper 9 de juny, a la segona edició del Cagaburro, l’original concurs de l’Escola de Futbol Bosc de Tosca de Les Preses per recaptar fons per l’entitat. Un any més, Olot Televisió ha col·laborat amb l’organització.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

 

Només queden 150 de les tres mil dues-centes parcel·les en què es dividirà el camp del Bosc de Tosca per celebrar el Cagaburro, a l’espera que els cinc rucs que s’hi passejaran hi facin les seves necessitats. Els propietaris de les parcel·les guanyadores opten a diversos premis, entre els quals s’hi pot trobar un creuer o un sopar a un restaurant amb estrella Michelin.

L’activitat va presentar-se ahir a les instal·lacions del club, on també es va recordar Enric Rodà, Licu, president de l’entitat, que va morir l’any passat.

L’Escola de Futbol Bosc de Tosca espera repetir l’èxit de la primera edició amb aquesta original iniciativa. L’esdeveniment comptarà amb més activitats durant tot el dia per fer del Cagaburro una jornada ben festiva.

La cita amb el Cagaburro serà el proper 9 de juny. Un any més, Olot Televisió col·labora amb l’esdeveniment.

x