S’estrena la sisena entrega de ‘Fast and furious’

fast_furious

fast_furiousLa cartellera cinematogràfica arriba aquest divendres amb tres propostes que acontentarà a tots els espectadors. Avui ens movem entre l’animació, un thriller amb taurons blancs assassins i, la joia de la corona: la sisena entrega de ‘A todo gas’.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Sisena entrega de la franquícia ‘A todo gas’, amb un Vin Diesel a qui sembla que els anys no passin. Fast and Furious 6 és fidel a les seves predecessores, compta amb un llarg i nodrit repartiment on tornen gairebé tots els actors que es van poder veure amb les entregues anteriors. Fins avui ha deixat bones crítiques, les quals auguren una bona taquilla de cara a l’època estival. En Dom, interpretat per Vin Diesel, i el Brian, Paul Walker, van destruir l’imperi d’un mafiós, guanyant cent milions de dòlars. Ara, però, la llei els trepitjarà els talons.

L’altre estrena d’aquesta setmana és ‘Marea letal’, un thriller encapçalat per Halle Berry, un seqüela més d’atacs de taurons. El film compta amb algunes seqüències alarmants. L’argument gira a l’entorn de Brady, interpretat per la sempre descomunal Halle Berry, que nou anys després de patir un atac del gran tauró blanc decideix enfrontar-se a la seva por i tornar a bussejar entre les aigües profundes. En definitiva, una oferta per nadar entre taurons…

I la tercera proposta per avui és Lorax, una pel·lícula d’animació inclosa dins el cicle infantil i que es podrà veure dissabte i diumenge per només tres euros. La pel·lícula compta amb un esplèndid repartiment de veus i un paisatges magníficament renderitzats que entreté mentre compleix amb el seu missatge a favor del medi ambient. Un jove es proposa conquistar a la noia dels seus somnis. Per aconseguir-ho ha d’investigar la història del Lorax, una encantadora però cridanera criatura que lluita per protegir un món en vies d’extinció.

Deixa un comentari