Xevi Buch, Joan Soler i Josep Torrent són els finalistes al Premi Garrotxí de l’Any

GARROTXI_1169

GARROTXI_1169Ja es coneixen qui seran els finalistes al Premi Garrotxí de l’any del 2012, que se celebrarà el proper divendres 7 de juny. En aquesta ocasió, els ciutadans han proposat tres candidats: Xavier Buch, Joan Soler i Josep Torrent.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Xavier Buch, àrbitre de Waterpolo. L’any 2012 va aconseguir el títol d’àrbitre FINA, la màxima categoria que atorga la federació internacional de Waterpolo, i que permet arbitrar campionats Mundials i Jocs Olímpics. El segon candidat és Joan Soler, capellà diocesà i missioner. Des de fa cinc anys està destinat a una parròquia de Dapaong, al nord de Togo, Àfrica. L’any 2012, hi va posar en marxa la llar per a aprenents, que dona allotjament, feina i formació a joves sense escolaritzar. L’últim dels finalistes és l’escriptor Josep Torrent. El 2012, amb l’obra Abans de la batalla, una història medieval situada al 1212 al comptat d’Empúries, va obtenir el premi Ramon Muntaner de literatura juvenil dels premis Prudenci Bertrana de Girona.

Deixa un comentari