Arcadi Oliveres presenta a Olot el Procés Constituent

Teresa-Forcades-i-Arcadi-Oliveres

Teresa-Forcades-i-Arcadi-Oliveres

La Plaça Major d’Olot va quedar-se petita per escoltar l’economista Arcadi Oliveres, que aquest diumenge va ser a la Garrotxa per presentar el Procés Constituent de Catalunya. Així es diu el projecte polític que lidera juntament amb la monja Teresa Forcades, i que pretén donar veu a aquells que reclamen un canvi en el sistema polític, social i econòmic. El manifest, que va ser difós el passat 10 d’abril, ja ha aconseguit recollir 36.454 signatures.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El seu objectiu és representar a la majoria social “indignada” i ha començat a fer-ho des de la base: ara la formació busca crear grups de suport a diverses ciutats. El Procés Constituent a Catalunya es presentarà a les eleccions amb la intenció de sumar forces amb la resta de grups d’esquerres. Durant l’acte també es va llegir un manifest a favor de Genís Martín, el jove olotí acusat de desordres públics durant la vaga general del 29 de març del 2012. A Oliveres va acompanyar-lo la periodista i activista social Esther Vivas.