Tots els equips catalans que disputen l’ascens a Segona B han perdut els seus partits

tercera_catalans

tercera_catalansEls altres equips catalans que disputen el play-off d’ascens a Segona Divisió B també han començat l’eliminatòria amb mal peu. El Cornellà també va patir com se les gasten els filials: el seu rival, el Deportivo de la Coruña B, el va superar per 3 a 1. Luis va ser el gran protagonista del partit, amb dos gols i una assistència. Gallego va marcar el gol que encara dóna esperances als del Baix Llobregat. La mateixa sort va córrer l’Europa, que va caure a casa davant l’Arandina per 0 a 1. Els del barri de Gràcia de Barcelona no van poder contrarrestar el gol d’Àlex Cano, marcat en pròpia porta. Les errades també van resoldre el partit del Manlleu contra el Conquense, on els osonencs van perdre per 0 gols a 2. La defensa va fallar en dos instants en els darrers compassos del partit, i els de Cuenca no van desaprofitar l’oportunitat de decantar l’eliminatòria al seu favor.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta