Jordi Sellas ha rebut les Ales a la Cultura 2013

aLES_43_527

aLES_43_527La sala central de la casa museu Can Trincheria, seu de l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot, s’ha quedat petita per totes les persones que han assistit a l’acte d’entrega de les Ales a la Cutura a Jordi Sellas. L’Ajuntament d’Olot ha reconegut la cohesió social que Sellas ha generat com a activista cultural en reconeixement a la música dels anys seixanta, primer a través de les ones radiofòniques i més tard al capdavant de l’Associació Fent Amics Nostàlgics dels Seixanta.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

 

Al lliurament del reconeixement van assistir els dos fills de l’homenatjat, entre ells, Jordi Sellas, director general de Promoció i Cooperació Cultural de la Generalitat. L’acte també va comptar amb un espectacle sorpresa, el que va oferir Santi Carulla, membre de Los Mústang i Los Sírex i amic personal de l’homenatjat. L’acte, amb un gran nombre de públic i amb música de la bona, va reunir tots els ingredients per esdevenir un gran espectacle.

Deixa un comentari