45 empreses de la Garrotxa i l’Alt Empordà participen en una jornada per unir esforços i treballar en xarxa

empreses_11847

empreses_11847ADRI-NOC, l’entitat que gestiona les ajudes líder per a territoris rurals, ha organitzat avui a Olot una jornada de coordinació empresarial. La voluntat és la de fomentar el diàleg entre empreses per trobar projectes conjunts que els ajudin a prosperar a través de la col·laboració. 45 empreses de la Garrotxa i de l’Alt Empordà han respost a la crida i han participat a la jornada.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Els pavellons del restaurant les Cols d’Olot han estat l’escenari per acollir la jornada de coordinació empresarial que ha organitzat l’enitat ADRI-NOC. Hi participen un total de 45 empreses. La jornada ha començat a primera hora del matí amb una breu presa de contacte entre tots els empresaris participants. Tots hi ha buscat projectes conjunts per millorar la seva competitivitat a través de la col·laboració empresarial. A la jornada hi ha participat empreses de l’Alt Empordà. Busquen a la Garrotxa sinèrgies que els puguin ser profitoses. Tots els empresaris participants en aquesta jornada hi ha arribat amb una idea clara. Cada cop són més les companyies que pensen que, en el context de crisi econòmica, l’èxit empresarial no segueix basant-se només en la competència, sinó també en la col·laboració. Tots els empresaris participants en aquesta jornada de cooperació empresarial estan convençuts que d’aquí sortiran projectes interessants amb el que tots poden sortir guanyant.