Declaren els primers testimonis durant el judici del cas la Caritat

joan_vila_judici_dia2

joan_vila_judici_dia2Aquest dimarts han començat a declarar diferents testimonis en el judici del cas de la Caritat. Entre ells Tura Soler, la periodista garrotxina del diari El Punt Avui que va entrevistar-lo a dins la presó. També han declarat diferents treballadors que havien coincidit amb Joan Vila a La Caritat.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

 

En la segona jornada del judici de Joan Vila, la primera testimoni ha estat la periodista Tura Soler, que li va realitzar una entrevista a Vila desprès d’un any internat en el centre penitenciari. Precisament Soler ha admès que el zelador encara no es sentia culpable perquè no considerava que els havia matat. A més, la periodista d’El Punt també ha confirmat que mai li havia explicat que utilitzava xeringues per matar les víctimes i que quan es parlava dels crims que havia comès amb els àcids, sen feia un gra massa. Aquesta entrevista es va fer en quatre sessions que tenia Tura Soler per entrevistar-lo de 20 minuts cada una. En aquestes entrevistes tan sols hi havia l’acusat i la periodista.

 

Precisament, la coordinadora de les infermeres en què ha explicat que els medicament estaven en un armari dins l’infermeria. A més, la coordinadora d’infermeres també ha declarat que l’endemà de la mort d’un dels ancians van veure que hi havia dues càmeres que no funcionaven. Al llarg d’aquest dimarts ja hauran declarat fins a 10 treballadors del centre geriàtric d’Olot i aquest dimecres ho faran 12 més.