El Festival Wevoo torna a convertir Olot en la capital del western

wevoo13

wevoo13Torna el Wevoo, el Festival de Western Volcànic d’Olot, que aquest 2013 compleix el cinquè aniversari. El certamen de curtmetratges està totalment consolidat, amb una participació que augmenta any rere any; també creixen les activitats relacionades amb el Wevoo, i fins i tot s’implica al sector de l’hostaleria i la restauració. Durant set dies, la Garrotxa capgirarà la brúixola per convertir-se en l’oest del país.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

 

El Wevoo, el Festival de Western Volcànic d’Olot, és un dels certàmens de cinema més singulars del nostre país. I cada cop atrau a més gent. Enguany ja s’han apuntat 27 equips per a realitzar els seus curtmetratges en el concurs cinematogràfic, que hauran de gravar i editar en 24 hores, amb el Western com a temàtica de fons. Els concursants iniciaran el seu periple a partir del matí d’aquest proper dissabte, i hauran d’entregar els seus treballs el dia següent.

El Festival creix en participants però també ho fa en activitats. Concerts, conferències, pel·lícules i exposicions arrodoneixen el festival de curts. El dimecres 5 es podran veure tots els curtmetratges en una projecció als cinemes Olot, on el públic podrà votar quin treball l’hi ha agradat més per establir el premi popular del Festival. També hi ha el premi del jurat, el premi Kinder Wevoo per a joves autors, i el premi per a adolescents. La lectura del veredicte final serà el proper divendres 7 de juny al Teatre Principal d’Olot.