El transport escolar de la Garrotxa inicia la prova pilot d’un sistema de control d’assistència per codi QR

codi_QR

codi_QRAquests dies s’han començat les proves pilots per a un nou sistema de control d’assistència del transport escolar de la Garrotxa. Es tracta d’un control a través dels anomenats codis QR amb una aplicació mòbil, que registra a temps real els alumnes que pugen al bus. Dilluns de la setmana que ve, 3 de juny, comença el termini per sol·licitar els ajuts de menjador i desplaçament per al curs vinent.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Amb un telèfon mòbil es controla l’assistència dels alumnes al transport escolar de la comarca. De moment, es fa servir a la línia que va de l’institut Bosc de la Coma fins a la Vall d’en Bas i permet enviar de forma immediata les dades d’assistència al Consell Comarcal. El control dels usuaris de la ínia entre Joanetes i l’Institut Bosc de la Coma ja es realitza a través d’aquest dispositiu mòbil que envia les dades d’assistència al Consell Comarcal, que ha coordinat el projecte de disseny i elaboració d’aquest programari, finançat en part pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, en el qual han participat 7 consells comarcals més. Després de les proves que s’estan realitzant aquests dies, el nou sistema s’implantarà, a partir del curs que ve, a diferents línies de la Garrotxa.

A partir del proper dilluns el que s’obre és el termini per poder demanar ajut de menjador i transport escolar per al curs 2013-2014. S’adreça a les famílies amb alumnes de P3 a 4t d’ESO. Tota aquesta informació es troba en la circular informativa que es distribueix aquests dies pels centres educatius de la comarca. A més del calendari d’atenció a les escoles de la comarca, també s’informa de la documentació necessària per sol·licitar els diferents tipus d’ajut de menjador i desplaçament per al proper curs. En el curs actual, a la Garrotxa s’han transportat 850 alumnes i 1639 escolars han rebut ajuts de menjador.

Deixa un comentari