La UE Olot empata contra l’Elx (2-2) però queda eliminat i haurà d’entrar a la repesca per intentar l’ascens a Segona B

ue_olot_joan_roca

ue_olot_joan_roca

La Unió Esportiva Olot ha estat a un pas de proclamar-se equip de Segona B però l’Elx ha aigualit la festa després d’empatar (2-2). Els olotins han arrencat el partit de la pitjor manera i amb poc més d’un quart d’hora de joc ja havien encaixat dos gols. El jugador il·licità Yeray ha fet les dues dianes (10’ i 17’) amb les dues primeres i úniques arribades dels visitants fins aquell moment. A la represa, però, els de Julio Bañuelos han sortit convençuts que la remuntada era possible i han estat a punt de donar la campanada. Amb aquest resultat l’Olot no puja directament a Segona B i entrarà a la repesca.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

 

L’Olot ha estudiat durant tota la setmana com guanyar la partida a l’Elx, que arribava a la Garrotxa amb el gol a favor de l’anada, però les expectatives s’han començat a diluir amb només disset minuts de joc. Yerai, en les dues úniques ocasions de l’Elx, ha marcat. El primer ha arribat al minut 10 i el segon al 17 i en els dos casos per errors defensius. El marcador advers ha tocat els ànims dels jugadors de Julio Bañuelos que han vist com havien de fer quatre gols per poder guanyar l’eliminatòria contra els alacantins. Amb el 0 a 2 s’ha arribat al final del primer temps.

A la represa el color del partit s’ha tornat de color vermell. Els olotins han sortit a totes, creient que era possible la remuntada. El capità de l’Olot, Abel Solé, ha estat el primer en injectar les esperances amb una diana (1-2) al minut 60’. Aquest gol ha donat les forces suficients com per provar-ho una i una altre vegada, amb jugades ben trenades des del mig del camp. D’aquesta manera els locals han deixat ben poques opcions a l’Elx. I aquesta pressió s’ha convertit en el segon gol dels olotins. Uri Santos, que s’havia mostrat molt actiu, ha marcat l’empat (2-2) al 66’. Fins al final del partit ha estat un atac i gol de l’Olot però els visitants ho han intentat jugant a la contra i perdonant algunes ocasions de gol. Al final, però, l’empat a dos no serveix als de Bañuelos que hauran de preparar els propers partits. Gràcies a ser campions de lliga de Tercera Divisió, l’Olot té encara opcions, que es tradueixen amb dues eliminatòries, quatre partits per davant.

La bona notícia d’aquest diumenge són les 3.100 persones que han respost a la crida del club i han assistit a l’estadi municipal per viure en directe l’enfrontament.

De nou al sorteig

El sorteig d’aquest dilluns (17.00h) concretarà els nous emparellaments i es farà a la seu de la Federació Espanyola de Futbol, situada a Las Rozas. Els olotins són els únics representants catalans perquè el Cornellà, l’Europa i el Manlleu han quedat eliminats pel Deportivo, l’Arandina i el Conquense.