L’empresa garrotxina Royal Verd instal·la la gespa als estadis de la Copa Confederacions del Brasil

Eudald_morera

Eudald_moreraL’empresa Royal Verd de les Preses ha fet un pas de gegant per obrir-se al món. Ha estat l’encarregada d’instal·lar i mantenir la gespa del nou estadi de Maracaná, a Río de Janeiro, de cara a la propera edició de la Copa Confederacions que es disputarà a Brasil del 15 al 30 de juny. Royal Verd, una empresa familiar amb seu a les Preses, també s’ha encarregat de la implantació i manteniment de la gespa dels altres cinc estadis que seran seu durant el campionat. 

RoyalVerd, juntament amb el seu soci brasiler, s’encarregarà de la gestió i manteniment dels camps de les sis seus de la Copa Confederacions de Brasil 2013. Actualment l’empresa també està negociant la gestió de la gespa de la resta de les seus del Mundial de 2014. La nova gespa de l’estadi de Maracaná s’ha estrenat aquest diumenge en un partit amistós entre les seleccions de Brasil i Anglaterra. D’aquesta manera Royalverd introdueix en el futbol brasiler l’enginyeria de la gespa europea d’alta qualitat, mitjançant un tapís més curt i més ràpid, gràcies a la unió de les tecnologies més avançades i l’experiència que atresora en la producció i cura de la gespa esportiva.

Aquesta ha estat la primera vegada que al Brasil s’ha produït gespa en gleves de gran format. Aquestes circumstàncies marcaran un abans i un després en el futbol brasiler, tal com indica EudaldMorera, president de Royalverd: “Amb la nova gespa la pilota lliscarà més ràpidi, com diuen alguns tècnics, podem fins i tot canviar la manera de jugar a futbolde els equips brasilers “.

Royalverd és una empresa dedicada a la jardineria esportiva, amb una àmplia experiència en la implantaciói manteniment de gespa en camps de futbol, tant a Espanya com l’estranger. Així, entre altres, Royalverds’ha encarregat de la col·locació i manteniment de camps com el Camp Nou, Cornellà-el Prat, La Romareda, El Madrigal, El Rico Pérez, Els jocs del Mediterrani o de camps francesos com el del Girondins, el Marseilleo el Toulousse.