Arrenca la ‘Ruta de les tapes’ amb la participació de 25 bars

ruta_tapes

ruta_tapesL’Olot més gustós es mostra en la seva plenitud durant aquest mes de juny, i és que des del passat dia 1 fins al 30 té lloc la tercera Ruta de les Tapes d’Olot. Es tracta d’una iniciativa de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, i on enguany hi participen un total de 25 bars. La promoció inclou un quinto i una tapa per dos euros i mig.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Per facilitar el recorregut pels bars, com cada any, s’ha elaborat un fulletó on s’indiquen els punts on es serveix tapa; un passaport de marques acompanya el fulletó perquè els que en mengin vuit puguin participar en un sorteig. A la Ruta de les Tapes destaquen dues novetats: per una banda el concurs de fotos habitual es farà a través d’Instagram; i per altra banda aquest cop hi haurà final de festa amb el Tapòdrom, on es podran degustar les 25 tapes en un mateix espai al Firal, amb l’acompanyament de música en directe.