La marca líder en ulleres de sol Oakley escull Olot per a la seva nova campanya de promoció

campanya_oakley

campanya_oakleyDavant l’atur, toca moure’s. Això és el que han pensat Òptica Fluvià i la marca líder en ulleres de sol Oakley, que divendres van dinamitzar el centre de la ciutat amb la nova promoció que Oakley. La companyia ja té molta experiència amb la seva presència a esdeveniments esportius de primer nivell com la Fórmula 1, Moto GP o els XGames que es van celebrar recentment a Barcelona, però ara està provant una nova promoció en localitats mitjanes. L’activitat va consistir a muntar una carpa davant d’Òptica Fluvià i plantejar als ciutadans un repte esportiu. Si el superaven, els ciutadans aconseguien regals. Oakley ha impulsat aquesta nova promoció només a quatre poblacions catalanes, entre elles, Olot.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Deixa un comentari