L’Ajuntament d’Olot tancarà la llar d’infants de Sant Miquel a partir del proper curs

ESCOLA_BRESSOL_SANT_MIQUEL_10931

ESCOLA_BRESSOL_SANT_MIQUEL_10931L’Ajuntament d’Olot ha decidit finalment tancar la llar d’infants de Sant Miquel de cares al proper curs. La falta de preinscripcions en aquesta llar ha fet decidir finalment que sigui aquest centre i no el de Sant Pere Màrtir el que acabi clausurant-se. El col·lectiu de pares de Sant Pere Màrtir ha publicat la notícia a les xarxes socials. Diuen no sentir-se del tot conformes perquè sempre havien defensat que no es tanqués cap de les escoles bressol de la ciutat.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’Ajuntament d’Olot ha decidit finalment tancar la llar d’infants de Sant Miquel. Després que les preinscripcions no superessin el llindar mínim demanat pel cinsistori, el govern municipal havia de prendre una decisió, ja que les quatre llars d’infants municipals quedaven infrautilitzades. De fet, l’escola bressol de Sant Miquel ha rebut menys preinscripcions que Sant Pere Màrtir. En un primer moment, l’Ajuntament havia tingut dubtes sobre tancar la llar d’infants de Sant Miquel, ja que el barri compta amb més població i un repunt de natalitat podria fer necessari l’equipament en un futur.

De tota manera, el govern municipal sempre ha assegurat que el tancament serà temporal i cada nou curs pot tornar-se a valorar. El col·lectiu de mares i pares de l’escola bressol de Sant Pere Màrtir, representant de 24 famílies usuàries del centre, ha publicat la notícia del tancament de la llar de Sant Miquel a través de les xarxes socials. Diuen no sentir-se del tot conformes perquè sempre havien defensat que no es tanqués cap de les escoles bressol de la ciutat. L’Ajuntament d’Olot ha declinat fer declaracions fins demà, quan el tinent d’alcalde i cap de l’àrea d’Atenció a les persones, Josep Berga, i la regidora d’Educació, Núria Fité, donaran els detalls de la seva decisió durant la compareixença als mitjans que oferiran a partir de les 11 del matí.

Deixa un comentari