El Consell Comarcal de la Garrotxa estrena nova web

web_ccomarcal

Eweb_ccomarcall Consell Comarcal de la Garrotxa acaba d’estrenar pàgina web. A www.garrotxa.cat es pot trobar, amb una imatge totalment renovada, la informació de les diferents àrees i serveis que presta la institució, que aquest 2013 compleix 25 anys. El web, que inclou tots els mecanismes d’accessibilitat necessaris perquè tothom hi pugui accedir, pretén ser l’espai de referència per trobar qualsevol dada sobre la comarca.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Aquesta és la nova pàgina web que ha posat en marxa el Consell Comarcal. Coincidint amb els seus 25 anys de funcionament, el Consell ha renovat el web on es pot trobar informació de les diferents àrees i serveis que presta la institució. A més del propi Consell Comarcal, al web també es pot consultar l’activitat que realitzen els organismes dels quals el Consell forma part o col·labora i també hi ha un apartat dedicat als municipis. Una altra de les singularitats del nou web és que permet realitzar diferents tràmits per facilitar l’accés dels ciutadans al Consell Comarcal. El web també inclou un apartat dedicat als 25 anys que compleix aquest 2013 el Consell Comarcal de la Garrotxa. L’elaboració de la pàgina ha comptat amb el suport d’ONCE i IMSERSO.