La llar d’infants de Sant Miquel tancarà per baixa demanda però l’Ajuntament intentarà reobrir-la el curs 2014-15

ESCOLA_BRESSOL_SANT_MIQUEL_10931

ESCOLA_BRESSOL_SANT_MIQUEL_10931L’Ajuntament d’Olot ha escollit tancar el proper curs la llar d’infants de Sant Miquel per baixa demanda. Només s’hi havien preinscrit 6 nens i nenes, la qual cosa deixava el centre amb 11 alumnes. L’Ajuntament manté el compromís d’intentar tornar a obrir la llar de Sant Miquel el curs 2014-2015 i seguir treballant per augmentar la demanda a les llars d’infants municipals.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Respecte de les 5 famílies que esperaven continuar l’any vinent a la llar d’infants de Sant Miquel, podran portar els seus fills a l’escola bressol de Les Fonts, com ells mateixos han demanat, i els acompanyaran les mestres que els seus fills han tingut durant aquest curs. Respecte de la resta del personal, la mesura els assegura els llocs de treball, tot i que la variabilitat horària i les matriculacions determinaran el destí final. Les tres llars d’infants municipals que queden donaran cabuda a tots els preinscrits i sis alumnes més que s’han quedat fora de la llar d’infants de Sant Roc. Després de la decisió, l’Ajuntament manté dos compromisos. El període de matriculacions a les llars d’infants municipals s’obrirà aquest proper dilluns 10 de juny.