L’ANC de la Garrotxa farà una festa independentista anomenada ‘Quatre barres i una estrella’

4_barres

4_barresQuatre barres i una estrella. Aquest és el títol de la gran festa independentista que pretén organitzar a tota la comarca l’Assemblea Nacional Catalana de la Garrotxa. La intenció és que tingui lloc el proper dissabte 5 d’octubre, i que sigui una festa promoguda per cada un dels pobles de la comarca; l’Assemblea ja comença a moure fils i busca la implicació d’aquelles persones i entitats interessades en participar-hi. Per aquest motiu, demà divendres hi haurà una reunió a les 8 del vespre a la sala Núria d’Olot, per tal d’explicar la festa i recollir possibles col·laboracions.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’ANC també emplaça a aquells que vulguin participar organitzant activitats però que no puguin assistir a la trobada que els comuniquin la seva intenció a la mateixa web de l’assemblea a la Garrotxa. D’altra banda, aquest diumenge l’Assemblea ha organitzat una xerrada al local de l’Associació de veïns de Sant Roc, on l’escriptor Luis Cabrera, del col·lectiu ‘els altres andalusos’, farà una conferència sobre el procés d’independència.