El conseller Ferran Mascarell presideix la Nit del Garrotxí de l’Any

Garrotx_Any

Garrotx_AnyEl conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell, presidirà la Nit del Garrotxí de l’Any, que se celebrarà avui. A la terna de finalistes al premi Garrotxí de l’Any es troba l’àrbitre de waterpolo de la FINA Xavier Buch, el capellà i missioner Joan Soler i l’escriptor Josep Torrent, a més dels reconeixments que es donaran per les iniciatives social, empresarial, promocional i trajectòria personal. Aquest any els finalistes al Premi Garrotxí de l’Any tornaran a comptar amb padrins que intentaran convèncer el jurat a favor del seu candidat, i la Principal de Salarsa ha estat l’entitat de caràcter musical que s’homentatjarà al final de la vetllada.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta