Els millors vestits dels alumnes de Disseny i Moda de l’Institut la Garrotxa desfilen a la sala Torín d’Olot

desfilada_moda

desfilada_modaLes millors creacions dels alumnes del Departament de Disseny i Moda de l’Institut la Garrotxa ja estan a punt per sortir a la passarel·la. Aquesta desfilada ja és una tradició anual, i és una de les primeres experiències amb públic dels dissenyadors del futur. La passarel·la arrencarà aquest divendres, a la Sala el Torín d’Olot (21h).

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Jaquetes, vestits, camises…totes aquestes peces emplenarien un armari per complet, però el seu destí n’és un altre: es tracta dels dissenys realitzats pels alumnes del grau mitjà de confecció i moda i del grau superior de patronatge i moda de l’Institut la Garrotxa, que desfilaran en la tradicional passarel·la de final de curs. 

Els vestits elaborats pels alumnes de confecció i moda estan inspirats amb la cultura de diversos països del món; pel que fa als alumnes de patronatge i moda, sortiran a la passarel·la dissenys inspirats en la figura de Jaqueline Kennedy, a més de pròpies creacions d’autor. La passarel·la de moda també servirà per avaluar la feina de l’alumne durant el curs. Durant l’esdeveniment, es preveu la participació de dissenyadors que procedeixen de la mateixa titulació. Aquesta desfilada tindrà lloc avui a la Sala el Torín d’Olot (21h).

x