Joan Vila no pateix cap trastorn mental, segons els psiquiatres

joan_vila

joan_vilaEn l’últim dia de declaracions del judici de Joan Vila, ha declarat el cap de psiquiatria de la presó de Brians, Álvaro Muro, que va dir que l’assassí en sèrie va convertir el geriàtric ‘la Caritat’ en el seu “laboratori de la mort”. Muro ha assegurat que el zelador està obsessionat amb la mort i va començar a matar ancians perquè així se sentia “important”.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Segons el psiquiatre, Joan Vila no pateix cap trastorn mental i sabia perfectament que estava assassinant els ancians i, sobretot, que ho feia causant-los un “gran patiment”. Els psiquiatres de Joan Vila asseguren, de la seva banda, que els va confessar que no estava penedit del que feia i que ho tornaria a fer. Ahir també va delcarar el director general de la Caritat, Joan Sala, que ha dit que la residència sempre ha seguit les normatives de seguretat, i que no van sospitar de cap crim fins la darrera víctima.