La UE Olot viatja a Mairena de Alcor amb respecte però amb confiança

Mairena_previa_1644_bo

Mairena_previa_1644_boLa Unió Esportiva Olot agafarà demà mateix l’avió que els portarà fins a Sevilla, per disputar l’anada de l’eliminatòria contra el Mairena. La cita és demà mateix a les 7 de la tarda al camp Nuevo San Bartolomé de Mairena d’Alcor, un estadi amb capacitat per a 6 mil espectadors. 

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Ahir a la tarda, els jugadors de Julio Bañuelos preparaven el partit amb el màxim respecte per al seu rival, que ha aconseguit arribar a l’eliminatòria després de guanyar el segon classificat del grup de Tercera Divisió de Madrid. El tècnic de l’Olot defineix el Mairena com un equip arriscat que busca el contraatac, però el conjunt garrotxí se sent optimista. A l’Olot, Freixa compta amb una molèstia al peu que no hauria de ser un inconvenient per jugar el partit. Uri Santos segueix recuperant-se de les molèsties al genoll dret, però Bañuelos també compta amb ell per al partit de demà.