Localitzen als Banys d’Arles el vehicle del Mosso d’Esquadra d’Olot desaparegut

david_piella

david_piellaLocalitzat el vehicle que conduïa de David Piella, el Mosso d’Esquadra d’Olot que va desaparèixer el passat 26 d’abril. Es tracta d’un Seat León de color gris plata que, segons publica el diari El Punt Avui, va ser trobat aparcat i tancat en un voral al carrer als Banys d’Arles, al Vallespir. Segons explica el diari, la policia de la població va retirar el cotxe amb la grua el 31 de maig passat després de comprovar que portava dies sense moure’s.

Un cop es va comprovar la matrícula i coordinant les dades amb la policia del Pertús, van adonar-se que es tractava del cotxe del policia desaparegut. Ara, doncs, la investigació la condueix la gerdarmeria francesa que investigarà el cas per intentar trobar alguna pista del parador de Piella.

Deixa un comentari