Aleix Domènech (CNO) aconsegueix el subcampionat d’Espanya absolut de triatló amb Catalunya

aleix_domenech_cno

aleix_domenech_cnoEl triatleta del Club Natació Olot, Aleix Domènech, va aconseguir diumenge el subcampionat d’Espanya que s’ha celebrat a Gijón (Astúries). Aquesta magnífica fita és gra`cies a l’actuació que l’atleta va fer dissabte. Hi van participar un total de 17 seleccions autonòmiques que van haver de fer front a dues jornades de fred i pluja. 

Dissabte a la tarda va començar la competició en un circuit de distància ‘Sprint’ de 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres més de cursa a peu, en la que l’olotí va quedar en la cinquena posició, essent el primer català en creuar la línia d’arribada, contribuint d’una manera decisiva a Catalunya a la victòria.