El Sant Cugat es proclama campió de Segona Catalana femenina al guanyar el Reus (73-71) en la final disputada a Olot

final_basquet

final_basquetLa Unió Esportiva Sant Cugat es va proclamar ahir campió de Segona Catalana femenina, després de vèncer el Reus Deportiu per 73 a 71 en una final disputada al Pavelló d’Esports d’Olot. El partit, molt ajustat, va haver de passar per la pròrroga per definir el campió de la categoria.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

 

 

Olot va ser la pista neutral escollida per acollir la final de Segona Catalana femenina, entre el Sant Cugat i el Reus Deportiu: Les reusenques van començar el partit amb molta intensitat, i especialment encertades amb el tir exterior. Però poc a poc el Sant Cugat va millorar la seva defensa, i van aconseguir arribar al descans amb un 32 a 39, set punt per sota de les seves rivals. Ja al tercer quart, es completava la reacció de les vallesanes, igualant el marcador. Així es va arribar al final dels quaranta minuts, i va caldre arribar a la pròrroga. Al final, les noies del Sant Cugat van demostrar tenir més aplom en els minuts finals, i el seu encert els va comportar la victòria per 73 a 71. La Unió Esportiva Sant Cugat es converteix d’aquesta forma en campió de Segona Catalana Femenina, davant un gran rival: així ho han demostrat al llarg de la temporada, on han aconseguit l’ascens de categoria.