219 alumnes comencen a partir d’avui a la Garrotxa les proves per accedir a la universitat

PAU

PAUEls 219 alumnes, 164 dels quatre instituts de la Garrotxa i 55 dels dos centres del Ripollès han començat aquest dimarts les proves d’accés a la universitat (PAU) a Olot, que duraran fins dijous i que enguany es fan a l’Institut Montsacopa d’Olot. Els exàmens tenen dues fases: la general amb cinc exàmens obligatoris i una d’específica, que és voluntària tant pels que han cursat batxillerat com pels que provenen de cicles formatius.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El primer examen és el de llengua castellana i literatura i tot seguit faran el de llengua catalana i literatura. Després, i segons la viga que hagin estudiat, faran els exàmens de disseny, matemàtiques aplicades a les ciències socials i ciències de la terra i medi ambient. A la tarda serà el torn de la literatura catalana o dibuix tècnic.