Creen la Plataforma Salvem les Cabanes d’Argelaguer per protegir el que queda d’aquesta construcció

cabanes_aregelaguer_font

cabanes_aregelaguer_fontS’ha creat la Plataforma Salvem les Cabanes d’Argelaguer, una associació formada per diferents persones del municipi que s’han unit per protegir el poc que queda de les cabanes que ha construït l’artista Josep Pujiula. Aquesta agrupació considera que les construccions són un patrimoni social i cultural que idenfitica aquest municipi des de fa quaranta anys i que han rebut l’admiració i el reconeixement arquitectònic i artístic a nivell nacional i internacional.

La plataforma ha iniciat un seguit d’actuacions destinades a obtenir el recolzament social, en tots els àmbits, i aquest dissabte a la tarda es farà la lectura d’un manifest al peu de les antigues cabanes. Segons un comunicat de la plataforma, en aquests moments “han estat destruïdes les cabanes per les pressions de diverses administracions i només queden les restes, fetes de ciment, que hi ha a la sortida del torrent”. En aquest sentit asseguren que “aquestes restes també es volen destruir”.