El curt ‘Mas Fotut’, de Josep Sarquella, guanya el concurs del Festival Wevoo

wevoo_guanyadors

wevoo_guanyadorsEl curt ‘Mas Fotut, de Josep Sarquella’, va ser escollit com el curt guanyador de la cinquena edició del Wevoo, el Festival de Western Volcànic d’Olot. La lectura del veredicte va tenir lloc divendres, al Teatre Principal. El jurat va haver d’escollir entre els 27 curtmetratges que van entrar dins el concurs, entre els 32 equips participants.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El Wevoo està arribant a la seva fi. El Festival de Western Volcànic d’Olot ha viscut dues setmanes de projeccions de pel·lícules, conferències i concerts relacionats amb el gènere, i només les dues exposicions de Can Trincheria i l’Ateneu Central romanen obertes fins demà passat. Però l’acte més important del Festival és el seu concurs de gravació i edició de curtmetratges en 24 hores; i divendres es van donar a conèixer els premiats: el guanyador va ser ‘Mas Fotut’, dirigit per Josep Sarquella. Es va endur el premi principal de 800 euros.

El jurat va subratllar que l’autor ha sabut jugar amb el cinema dins el cinema. El segon lloc va ser per a ‘The Hunt’, d’Albert València, un curt d’alta qualitat tècnica. El premi Spaghetti Western va recaure en ‘Bronco Bilis Boy’, de Xavier Ruscalleda. Pel que fa a la categoria Jove, la peça ‘Animas Occultas’, de Júlia López, va ser proclamada vencedora. El premi Wevoo Kinder, pensat pels nens, se’l van endur ‘Whisky’, dirigit per sis directors diferents; i el curt preferit del públic va ser ‘L’última mà’, de Maru i Epi. Aquesta ha estat l’edició més multitudinària del Wevoo, amb la participació de 280 persones repartides en 32 equips, 27 dels quals van poder entrar en competició.

Deixa un comentari